Zakelijke deelnemers & sponsoren

Zakelijke rally deelnemers kunnen kiezen uit het zilveren, gouden of platinum sponsorpakket. Na inschrijving zal contact met u opgenomen worden voor afstemming over logo / advertentie en om de gegevens van de equipes te verkrijgen (voertuiggegevens, naam bestuurder en navigator, dieetwensen e.d.). Het is ook mogelijk het goede doel te sponsoren zonder deelname aan de rally, door het kopen van een advertentie op de website, in het rallyboek of op het rallyschild (zie onder). Indien u andere sponsorwensen heeft kunt u contact opnemen met sponsor@wheelsandwings.nl of met Frido Rademaker (06-18884575).

Sponsor opties met rally deelname

Prijs: € 500,00
1 equipe (2 personen) inclusief BBQ / buffet na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (1/4 pagina A4)
Prijs: € 700,00
1 equipe (2 personen) inclusief BBQ / buffet na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (1/2 pagina A4) - 2 unieke Wheels & Wings rallycaps
Prijs: € 1.000,00
2 equipes (4 personen) inclusief BBQ / buffet na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (hele pagina A4) - 4 unieke Wheels & Wings rallycaps

Overige sponsor opties

Full color advertentie in rallyboek
Bedrijfsnaam / Logo op rallyschild
Er is plaats voor maximaal 4 sponsoren op het rallyschild, dus wees er op tijd bij
Andere sponsorwens? Laat het ons weten!

Uw gegevens

Geef hier uw webadres op waarnaar de vermelding op onze website moet doorlinken
Adres
Hou mij op de hoogte van toekomstige activiteiten van stichting Rotary Wheels & Wings(Vereist)

Na het plaatsen van uw bestelling van het gekozen sponsorpakket nemen wij contact met u op voor het verkrijgen van aanvullende gegevens over de deelnemende equipe (namen bestuurder, navigator, voertuigtype etc.) en wijze van sponsoring (aanleveren logo, advertentie e.d.)

Locatie

Twente Airport

Wanneer

6 juli 2024

Contact

info@wheelsandwings.nl