Organisatie

Wheels & Wings wordt georganiseerd door een unieke samenwerking tussen stichting Hoogvliegers, Lions club Enschede Adversa en stichting Rotary Wheels & Wings.

Rally

De Wheels & Wings rally wordt georganiseerd door stichting Rotary Wheels & Wings. Deze stichting stelt zich ten doel om door middel van mobiliteitsgerelateerde evenementen geld in te zamelen voor goede doelen.

In 2022 organiseerde de stichting de eerste benefiet rally vanaf vliegveld Twente. In 2023 werd de samenwerking gezocht met stichting Hoogvliegers en Lions club Enschede Adversa om een heus Wheels & Wings event te realiseren, waarbij met de rally geld ingezameld werd voor de Hoogvliegers.

De stichting Wheels & Wings is voortgekomen uit een samenwerking tussen de Rotary clubs Enschede, Enschede Noord, Enschede Zuid, Hengelo-Enschede Dubbelstad en Rotaract Hengelo-Enschede.

Stichting Rotary Wheels & Wings

KvK nummer 85998737

Samenstelling bestuur / organisatie rally:

Jeroen van Vugt (voorzitter)

Frank Maathuis (secretaris)

Marco Stapelbroek (penningmeester)

Ton Beune

Heime Jonkers

Frido Rademaker

Boudewijn Giesbert

Carshow

Lions club Enschede Adversa verzorgt tijdens Wheels & Wings een carshow van exclusieve bolides op Twente Airport. Tijdens de dag kunnen de Hoogvlieger kinderen niet alleen vliegen, maar ook op de foto met deze bolides die beschikbaar gesteld worden door particulieren en Munsterhuis Sportscars.

Organisatie carshow:

Richard de Haan

Tijmen Keizers

Yves Tanke

Joep Palstra

Hoogvliegers

De stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: op een “Hoogvlieger dag” zijn ze voor een dag piloot! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. Sinds 2007 vlogen er al meer dan 12.000 kinderen.

De stichting Hoogvliegers ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties.

Lokale organisatie Hoogvliegers:

Ronald Spanjers

Rosemarie de Wit

Locatie

Twente Airport

Wanneer

6 juli 2024

Contact

info@wheelsandwings.nl